Uključi/isključi pristupačnost

JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT INTEGRALNO UPRAVLJANJE KVALITETOM NA PODRUČJU TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA OMIŠA

25. tra 2022.

Turistička zajednica Grada Omiša u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom. Projekt IQM Destination ima za cilj poboljšati cjelokupnu kvalitetu destinacije povezivanjem subjekata u destinaciji kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu i poticali na izvrsnost. 

IQM Destination sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

U projekt IQM Destination mogu se uključiti subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Tijekom prijave na javni poziv slijedi posjeta prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destination, te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umreženost u destinaciji.

Dugoročni cilj je kroz ovaj projekt uspostaviti mjerljiv sustav razine kvalitete usluga u destinaciji, pri čemu se kroz individualnu edukaciju samih dionika podiže sadašnja razina kvalitete u destinaciji, a čime destinacija treba postati prepoznatljiva na turističkom tržištu. Implementacijom ovog projekta želi se unaprijediti ujednačenost kvalitete usluge i ponude.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma na području destinacije da se prijave na sudjelovanje u projektu.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijave se šalju na e-mail info@visitomis.hr do 20. svibnja 2022.

Ispunjavanjem Pristupnice IQM Destination OMIŠ za sudjelovanje u projektu pristajete da se Vaši podaci koriste u svrhu promocije, umrežavanja i unapređenja kvalitete usluge u destinaciji, a ukoliko više ne želite primati informacije, molimo Vas da nas obavijestite na e-mail info@visitomis.hr . Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo tijekom provođenja projekta. Sve informacije vezane uz obradu osobnih podataka možete dobiti slanjem upita voditeljima projekta na gore navedenu e-mail adresu. Sudionici u svakom trenutku mogu povući ovu privolu u kojem slučaju se voditelji projekta dužni izbrisati sve prikupljene osobne podatke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, nacionalnom zakonodavstvu te internim pravilnicima o zaštiti osobnih podataka.

U Omišu, dana 25. 4. 2022.