Uključi/isključi pristupačnost

3. Kongres obiteljskog smještaja

8. ožu 2024.

Hrvatska udruga obiteljskog smještaja organizira 3. Kongres obiteljskog smještaja, koji će se održati 14. i 15. ožujka 2024. godine u hotelu Radisson Blu Resort & Spa Split. Treći kongres usmjeren je na unaprjeđenje kvalitete i održivog razvoja u obiteljskom smještaju, s naglaskom na podizanje svijesti iznajmljivača o važnosti održivosti i autentičnosti turizma.

Očekuje se bogat program s predavanjima vrhunskih domaćih i inozemnih predavača, uključujući primjere najuspješnijih praksi u turizmu iz zemalja poput Grčke, Austrije i Engleske. Teme obuhvaćaju najnovije trendove u turizmu, uključujući novi zakonski okvir, primjenu umjetne inteligencije u iznajmljivanju te strategije za održivi razvoj.

Ovaj kongres podržavaju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Splitsko-dalmatinska županija, potvrđujući njegovu važnost i relevantnost za sektor turizma. Besplatna registracija bit će otvorena tjedan dana prije početka kongresa.

Detaljni program kongresa možete pronaći OVDJE!

Prijaviti se možete OVDJE