Uključi/isključi pristupačnost

VILLA \\

Idealno mjesto za miran, obiteljski odmor i rekreaciju. Smještena na sunčanim padinama Mosora u originalnoj dalmatinskoj arhitekturi pruža mogućnost uživanja u najboljim tradicionalnim jelima i vrhunskim vinima. Susret mora i kamena, okusa i mirisa mediterana dat će svakom gostu razlog za ponovni dolazak. Jasne lokalne prometne oznake i udaljenost nepunih 1 km od samog izlaza sa autoceste omogućuju brz i jednostavan pristup odredištu. Blizina autoceste pogoduje i otkrivanju različitih sadržaja koji se nude u okolici Seoca.

Villa \\"Moja stina\\" raspolaže s: 5 dvokrevetnih spavaćih soba za 10 osoba i mogućnošću dodavanja dva pomoćna ležaja za dvije osobe, svaka soba raspolaže televizijom i satelitskim prijemnikom. Na raspolaganju je i besplatno korištenje internet-a.  Smještaj je pogodan za jednu do dvije obitelji s mogućnošću korištenja kuhinje ili polupansiona.

Uz poseban i miran prirodni ambijent koji je glavni element odmora, villa nudi i sadržaje za rekreaciju. Moguće je igranje biljara, stolnog tenisa i nogometa, balota, korištenje bicikle za tjelovježbu, te vožnja biciklom u prirodi.

Posjetite našu stranicu

http://www.villa-mojastina.hr

ili nas kontaktirajte na info@villa-mojastina.hr

 

Objekt se nalazi u mirnom okruženju: da
Vlastiti bazen: da
Parkirni prostor: da
Roštilj: da
Tuševi u dvorištu: da
Pristup internetu: da

Karta

Kontakt informacije

PUT SELA 25, OMIŠ - SEOCA
098/9359936
Pošalji e-mail
www.villa-mojastina.hr

Vaši će podaci biti poslani vlasniku smještaja i pohranjeni na poslužitelju e-pošte.