Accessibility
Vitajte na Visit Omiš

Obavijest - objavljen Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade 2020.

 

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. koja će se dodijeliti u dvije kategorije - kao Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo. Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske.

 

Uslijed nepovoljnih uvjeta uzrokovanih pandemijom korona virusa i visokog stupnja neizvjesnosti provedbe prethodno planiranih poslovnih procesa, Hrvatska turistička zajednica, iznimno u 2020. provodi odabir nagrađenih u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure.

 

Podnošenje kandidatura vrši se isključivo putem online prijavnice na službenoj stranici: www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/godisnje-hrvatske-turisticke-nagrade/ljudi-u-turizmu/covjek-kljuc-uspjeha-djelatnik-godine, a više informacija o prijavama moguće je dobiti putem maila nagrade@htz.hr.

 

Krajnji rok za podnošenje kandidatura za kategoriju Hrvatska turistička nagrada – Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ i Nagrada za životno djelo je 17. studenog 2020. do 12.00 sati.

 

Online prijavnica za podnošenje kandidatura: www.htz.hr/hr-HR/form/anton-stifanic-2020-


safe stay in croatia