Benvenuti a Visit Omiš

DALMACIJA ULTRA TRAIL - važna obavijest!

DALMACIJA ULTRA TRAIL - važna obavijest!

Kao i prošle godine, u sklopu manifestacije Dalmacija Ultra Trail u periodu od 18. do 20.10. 2019. (petak - nedjelja), održavaju se utrke u 4 dužinske kategorije koje startaju iz različitih mjesta: 118 km (iz Solina - Amfiteatar), 54 km (iz Makarske - riva), 18 km (iz Dugog Rata - riva) te dječja utrka na 1 km (gradska plaža Punta).

U utrkama će sudjelovati preko 700 natjecatelja iz više od 30 država sa svih kontinenata.

Kako bi natjecateljima boravak i utrku učinili ugodnijim i približili ljepote našeg područja i ljubaznost naših ljudi potrebna je i pomoć lokalnog stanovništva.

Staze su označene trakama i oznakama crveno bijele boje te smjerokazima na stalcima. Sve oznake bit će uklonjene nakon utrke od strane organizatora.

Organizatori mole sve stanovnike, a posebno djecu da trakice i smjerokaze ne skidaju i ne premještaju tijekom održavanja manifestacije te da izađu na ulice i podržu natjecatelje pljeskom, ponude ih vodom i navijaju te na taj način pomognu da se predstavimo kao dobri domaćini.

Bez obzira na dužinu trase, organizator se potrudio predstaviti najljepše lokacije (Biokovo, Mosor, Kozjak, Poljička planina, Omiška Dinara, rijeke Jadro, Žrnovnica, Cetina) i najznačajnije povijesne i kulturne spomenike (Salona, Klis, Fortica...).

 

Budite i vi dio priče koja će vas učiniti ponosnim i predstaviti nas u najboljem svjetlu!