Üdvözöljük a Visit Omis oldalon

Stanici Apartments


Objektum leírása

Naša dva apartmana se nalaze na samoj plaži u Stanićima (4,5 km od Omiša), u prvom redu do mora od kojega su udaljeni samo desetak metara i oba imaju pogled na more. Svaki apartman se sastoji od dvije prostrane sobe, nove kuhinje (u apartmanu II je kuhinja u sobi, a u apartmanu I je u zasebnoj prostoriji) te kupaonice s WC-om.

 

Svaki apartman ima na raspolaganju dio terase ispred apartmana ukupne površine 50 m2 (terasa je podijeljena cvijećem i mediteranskim raslinjem) s prekrasnim pogledom na more i otok Brač. Apartman I ima na svom dijelu terase i roštilj, a apartman II ima prijenosni roštilj.

 

Za svaki apartman je osigurano jedno mjesto za parkiranje automobila na privatnom parkingu. Parking je odmah ispod Jadranske magistrale - do apartmana, koji su uz samo more, vodi betonirani pješački put duljine 100 m s kojega se pruža prekrasan pogled na Staniće, brački kanal i otok Brač.

 

Apartman I

Dvosobni apartman za smještaj 4-5 osoba ukupne površine 45 m2 + terasa i balkon od 30 m2

Apartman ima dvije sobe od 11 i 14 m2, kuhinju s blagovaonicom i  novu kupaonicu. Obje su sobe s pogledom na more, a manja ima i lođu s koje se pristupa terasi apartmana (cca 30 m2). Apartman je potpuno opremljen, a moguće je korištenje grilla koji se nalazi na terasi apartmana.

Apartman ima osigurano jedno besplatno mjesto za parkiranje automobila.

U apartmanu imamo satelitski LCD TV (promjera 82 cm), Wi-Fi i stroj za pranje rublja, a na raspolaganju su Vam i tri ležaljke za plažu.

 

Apartman II

Dvosobni apartman za smještaj 4 osobe, površine 40 m2 + balkon i terasa od 20 m2.

Apartman ima dvije sobe od 14 i 16 m2, kupaonicu, a u jednoj od soba je mala kuhinja. Manja je soba okrenuta prema sjeveru dok je veća s pogledom na more, a ima i lođu s pristupom na dio terase koji pripada ovom apartmanu (cca 20 m2). Apartman je potpuno opremljen, a na terasi ima i prenosni roštilj.

Apartman ima osigurano jedno besplatno mjesto za parkiranje automobila.

U apartmanu imamo satelitski LCD TV (dijagonale 82 cm), Wi-Fi i stroj za pranje rublja, a na raspolaganju su Vam i tri ležaljke za plažu.


Distance to the airport
50 km
Distance from the ambulance
4,5 km
Distance to the sports field
4,5 km
Distance to the bus station
150 m
Distance from the center
4,5 km
Distance to the disco
4,5 km
Distance to shops
200 m
Distance to the post office
4,5 km
Distance to the pharmacy
4,5 km
Distance to restaurants
100 m
Distance to sea
10 m
Distance to water sports
70 m


Position
Higher ground
View
sea
Surface
45 m2
Equipment
Terace
Balcony
Refrigerator
Air condition
TV
SAT TV
Separate entrance
Separate WC
Cot
Washing machine
Kitchen

Elérhetőségi naptár

Lépjen kapcsolatba velünk


Your data will be stored on the email server and will be used exclusively for the purpose of communicating with you regarding the submitted request and will not be shared with third parties without your explicit consent.

Omiš, Stanići, Velika luka 78, Stanići (Omiš)
+385 21 507 408
+385 21 861 832
info@stanici.net
www.stanici.net