Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

Upoznaj Omiš trčeći uz SightRun aplikaciju

Upoznaj Omiš trčeći uz SightRun aplikaciju

Skini na svoj mobilni telefon besplatnu SightRun mobilnu aplikaciju i upoznaj Omiš uživajući u svojoj omiljenoj aktivnosti - trčanju!

Za sve one koji uživaju u trčanju i tijekom svog boravka u Omišu žele i dalje ostati aktivni, tu je besplatna mobilna aplikacija SightRun. Uz navigacijske upute, SightRun aplikacija će vam kroz zanimljive priče i legende približiti povijest Omiša i lokalne atrakcije koje poslije dodatno možete obići u vlastitom aranžmanu.

SightRun Omiš tura duga je 6 km. Ova atraktivna kružna ruta započinje na Poljičkom trgu gotovo uz samu rijeku Cetinu. Tura će vas provesti kroz gradske uličice, kroz bogatu i zanimljivu gusarsku povijest Omiša, uz prekrasan dio rute koja vodi gotovo tik uz more s pogledom na Brački kanal. Neizostavan dio ture su i zanimljivosti iz vremena Poljičke republike, lokalne delicije koje vrijedi probati i trkačka događanja koja bi svaki trkač trebao posjetiti.

SightRun aplikacija je audio trkački vodič koji koristi GPS mobilnog uređaja te stoga nije bitno koliko brzo se krećete. Prednost aplikacije je što tijekom trčanja ne morate gledati u kartu, već je dovoljno da pratite audio upute i uživate u trčanju i razgledavanju okolice. Zaustavite se koji putu i napravite selfi za uspomenu.

Sad vam ne preostaje drugo, nego tenisice na noge, slušalice u uši i trk na SightRun turu!

SightRun aplikacija dostupna je besplatno na Google Playu i App Storeu.

SightRun Omiš turu omogućila vam je Turistička zajednica Grada Omiš

Linkovi:

https://www.sightrun.com

https://www.facebook.com/sightrunapp

https://www.instagram.com/sightrunapp


safe stay in croatia