Dobro došli na Visit Omiš

Sell Croatia radionice - SAD

Sell Croatia radionice - SAD

Hrvatska turistička zajednica vas poziva na sudjelovanje na Sell Croatia radionicama u SAD-u u 2018.

 

Prva radionica održava se u San Francisu, 20.02. u hotelu "W San Francisco", dva dana nako nastupa predstavništva HTZ-a New York na sajmu "San Franciso/Bay Area Travel & Adventure Show". Informacije o sajmu su dostupne na sljedećem linku travelshows.com/shows/san-francisco-bay-area/.

 

Nastavno na veliki interes i odličan odaziv partnera u 2016. i 2017., druga Sell Croatia radionica održat će se u Los Angelesu, 22.02. u hotelu "Sofitel Los Angeles at Beverly Hills", dva dana prije početka sajma "Los Angeles Travel & Adventure Show" na kojem će predstavništvo HTZ-a nastupati zajedno s TZ Grada Zagreba. Više informacija o sajmu možete naći na sljedećem linku travelshows.com/shows/los-angeles/event-info/.

 

Detalje o vremenu i lokaciji radionica možete naći u privitku, a prijavnicu te popis prijavljenih na linku www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/sell-croatia

 

Kako je riječ o dalekoj destinaciji, prijave trebaju biti najkasnije do 05.02.2018. što je bitno i za same sudionike radi kupovine povoljnijih zrakoplovnih karata i rezervacije smještaja. HTZ zadržava pravo otkazivanja poslovne radionice 30 dana prije najavljenog datuma u slučaju slabog interesa sudionika ili više sile.