Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

Poziv za dodjelu oznake „Med Diet Declaration“

 

Deklaracijom o mediteranskoj prehrani projekt MD.net – (financiran iz europskog programa Interreg Mediterranean ukupne vrijednosti 3,7 milijuna EUR kojeg provodi Javna ustanova RERA S.D.), planira potaknuti sve sudionike i širu zajednicu u svrhu podizanja svijesti o mediteranskom kulturnom identitetu, baštini i održivom načinu života.


Deklaracijom se želi postići veća vidljivost i značaj mediteranske prehrane u svim sektorima, poput poljoprivrede, proizvodnje hrane, zdravlja, kulture, sporta, obrazovanja, gospodarstva, turizma, ruralnog razvoja i održivosti.

Ovaj poziv je, poziv za pridruživanje zajednici ove Deklaracije, koja ističe aktivnu ulogu u OBRANI, OČUVANJU i PROMOCIJI mediteranske prehrane.


Oznaka „Med Diet Declaration“ bit će dodjeljena svim zainteresiranim javnim i privatnim subjektima i pojedincima koji imaju ulogu u promicanju i očuvanju vrijednosti mediteranske prehrane.


Poziv i dodjela oznake „Med Diet Declaration“ je otvorenog tipa i prijave će se zaprimati za cijelo vrijeme trajanja projekta, ali prijave koje budu zaprimljene do 07. svibnja 2021. (petak), ući će u daljnju evaluaciju u okviru koje će se rangirati najboljih 10 korisnika za koje su predviđene daljnje promotivne aktivnosti u sklopu projekta.

Pridružite nam se i postanite dio mediteranske priče i promocije mediteranske prehrane na sljedećem linku:

Link za „Med Diet Declaration“

Za sva eventualna pitanja i pojašnjenja, obratite se Vašem regionalnom koordinatoru na kontaktima navedenim u Vodiču za prijavitelje.


safe stay in croatia