Dobro došli na Visit Omiš

Dalmacija ultra trail - poziv svim članovima TZG Omiš!

Dalmacija ultra trail - poziv svim članovima TZG Omiš!

 

20. - 22.10.2017. Omiš je domaćin međunarodne trekking utrke koja će okupiti preko 400 natjecatelja iz više od 30 država svijeta sa svih kontinenata protrčati će stazama Dalmacije u sklopu utrka Dalmacija Ultra Traila.

Utrke se i ove godine održavaju u 4 kategorije:

  • ·        SKY DUT – 155km
  • ·        MOUNTAIN DUT – 100km
  • ·        SEA DUT – 60km
  • ·        RIVER DUT - 20km

i prolaze kroz najljepša područja Dalmacije (Biokovo, Mosor, Kozjak, Poljička planina, Omiška Dinara, rijeke Jadro, Žrnovnica, Cetina)  i uz najznačajnije kulturno-povijesne lokalitete (Antička Salona, Klis, Fortica…).

 

Centralno mjesta događanja je grad Omiš, među trekking i trail populacijom, s Mosorom u zaleđu poznat je kao „kolijevka hrvatskog trekkinga“. Osim iz Omiša, odakle starta SKY DUT, utrke startaju i s drugih atraktivnih lokacija, MOUNTAIN DUT s Kliške tvrđave, SEA DUT iz Baške Vode, te RIVER DUT iz Dugog Rata.

 

Cilj svih utrka je u Omišu, gdje se ove godine za sve male buduće trail trkače uvodi i novost - dječja utrka za djecu od 2-12 godina. Dječja utrka će se održati u u nedjelju 22.10. sa startom u 12.00 Za najbržeg dječaka i djevojčicu osigurane se i nagrade – romobili, a za svu djecu koja budu sudjelovala u utrci majicu utrke, diplomu, a na mrežnim stranicama organizatora moći će se preuzeti fotografije s utrke.

 

RASPORED DOGAĐANJA:

http://dalmacijaultratrail.com/event-schedule/

 

TZG Omiš će na samoj manifestaciji imati info punkt s prezentacijom ponude destinacije. Ovim putem pozivamo sve naše članove da dostave u Ured promotivne materijale (letke, plakate i sl.) i posebno kreirane ponude za ovaj period (restorani, barovi, izleti, taxi i sl.) koje žele predstaviti i ponudit sudionicima DUT-a.

 

Za više informacija slobodno se javiti u Ured 021 861 350.