Dobro došli na Visit Omiš

BUY CROATIA ZDRAVSTVENI TURIZAM 2019.

Poštovani,

 

u pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia zdravstveni turizam koja će programom obuhvatiti područje Zagreba i Kvarnera.

Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima specijaliziranim za zdravstveni turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta Njemačke, Skandinavije, Francuske, Rusije, Italije i Mađarske na tržište Hrvatske. U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Grada Zagreba, te Turističke zajednice Primorsko-goranske županije inozemni predstavnici turističkih agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati glavni grad Hrvatske, te Crikvenicu i Mali Lošinj u periodu od 25. do 29. ožujka 2019.

 

Poslovna radionica održat će se u Malom Lošinju u četvrtak, 28. ožujka 2019. od 10:30 do 12:30 sati u kongresnoj dvorani Sunny Bay hotela Aurora (Sunčana uvala 4, 51550 Mali Lošinj). Nakon radionice uslijedit će poslovni ručak.

 

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski gospodarski subjekti koji u svojoj ponudi imaju usluge zdravstvenog turizma.

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da ispunite online prijavnicu: www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/buy-croatia i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije 1 tjedan prije održavanja radionice u iznosu 500,00 kn po osobi koja uključuje poslovnu radionicu, kava pauzu i poslovni ručak, a bez koje prijava nije valjana.

 

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 21.3.2019. do 12:00 sati.

 

Za sva dodatna pitanja vezana za način prijava i uplata molimo kontaktirajte: buycroatia@htz.hr