Dobro došli na Visit Omiš

Buy Croatia Air Baltic 2018.

Poštovani,

 

u pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia Air Baltic koja će programom najviše obuhvatiti područje Splitsko-dalmatinske te Zadarske i Šibensko-kninske županije.

 

Specijalizirana radionica za Baltičko tržište (Latvija) u suradnji s Air Baltikom organizira se povodom otvaranja nove zračne linije RIGA-SPLIT u svibnju 2018. Poslovna radionica je namijenjena svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima u svrhu povezivanja s najznačajnijim turističkim agencijama i turoperatorima. Cilj poslovne radionice je upoznavanje destinacije i kvalitete ponude te još značajnije prisustovanje hrvatskih turističkih proizvoda u ponudi baltičkih agencija.

 

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Zadarske županije te Turističke zajednice Šibensko-kninske županije inozemni predstavnici turističkih agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati grad Split, Trogir, Solin, Zadar, Šibenik te otok Hvar u razdoblju od 21. do 25. svibnja 2018.

 

 

Poslovna radionica održat će se u srijedu, 23. svibnja 2018. od 10:00 do 12:30 sati u kongresnoj dvorani Floramye hotela Park Split (Hatzeov perivoj 3, Split)

Nakon radionice uslijedit će poslovni ručak.

 

 

Pravo sudjelovanja imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC.

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu: www.htz.hr/hr-HR/form/buy-croatia-air-baltik-2018-hr i uplatite odgovarajuću kortizaciju, najkasnije dva tjedna prije održavanja radionice u iznosu od 500,00 kn po osobi koja uključuje poslovnu radionicu, kava pauzu i poslovni ručak, a bez koje prijava nije valjana.

 

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 16.05.2018. do 15:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr/hr-HR

 

Za sva dodatna pitanja uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.