Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

KUZMANIĆ NENAD


Opis objekta

Dobro došli na stranice apartmana "Aquarius"!

30 km istočno od grada muzeja Splita, 25 km zapadno od hrvatskog Honolulua – Makarske, 6 km od gusarskog gnijezda Omiša i samo 120 m od kristalno čistog mora i prekrasne plaže, nalaze se apartmani „Aquarius“.

Naši su apartmani „Aquarius“ smješteni u malom, mirnom ljetovalištu Ruskamenu, koji je primorski dio pitoresknog sela Lokve Rogoznice, s dugogodišnjom tradicijom turizma i gostoljubivosti.

Obzirom na blizinu mnogih turističkih, kulturnih i povijesnih znamenitosti - Splita, Makarske, Omiša, parkova prirode Cetina i Biokovo, otoka Brača i Hvara, slapova Krke, Dubrovnika, Mostara…), Ruskamen je idealna startna pozicija za Vaše dnevne izlete.

Vaš dan na plaži, osim kupanja i sunčanja ili izležavanja u hladovini pod starim borovima, možete obogatiti individualnim izletima čamcem ili nekim hladnim osvježenjem u cafe-baru uz samo more. Za Vaš ugodniji boravak na plaži možete unajmiti ležaljke, suncobrane,  pedalinu ili jet-ski. Gosti apartmana „Aquarius“ u predsezoni i posezoni imaju sat vremena besplatne vožnje pedalinom, te suncobrane i ležaljke gratis.

Svi naši apartmani imaju jednu, dvije ili četiri spavaće sobe, jednu ili dvije kupaonice, kompletno opremljenu kuhinju, Sat-TV, balkon ili terasu s pogledom na more, i privatni parking. Na raspolaganju su Vam i dvije zajedničke grill-terase.

Svim Vašim željama rado ćemo izaći u susret. Tako ćemo Vam pomoći i oko izbora izleta, rezervirati ležaljke na plaži na mjestu po Vašem izboru, a možemo Vam pripremiti i tradicionalnu dalmatinsku mesnu, riblju ili vegetarijansku večeru uz domaće vino na terasi Vašeg apartmana.


Udaljenost do zračne luke
40 km
Udaljenost do ambulante
6 km
Udaljenost do sportskih terena
100 m
Udaljenost do plaže
100 m
Udaljenost do autobusne stanice
100 m
Udaljenost do centra
100 m
Udaljenost do diskoteke
6 km
Udaljenost do samoposluge
100 m
Udaljenost do pošte
1,5 km
Udaljenost do ljekarne
6 km
Udaljenost do restorana
100 m
Udaljenost do mora
100 m
Udaljenost do vodenih sportova
100 m


Položaj
2. kat
Pogled
na more
Površina
32 m2
Oprema
Terasa
Hladnjak
TV
SAT TV
Zasebni ulaz
Ventilator
Kuhinja
Upotreba kuhinje
Za nepušače


Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

RUSKAMEN III/3, LOKVA ROGOZNICA
nenokuzmanic@vip.hr
www.ruskamen.info

safe stay in croatia