Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

Apartmani Villa Top


Opis objekta

Apartmani Villa Top !!!

ima tri prekrasna klimatizirana i komforna apartmana za 2,4 ili 4,6 osoba, sa posebnim ulazom od obiteljske kuće (domaćina), 250m ili 5-6 min. hoda do plaže ukljucujuci stepenice. Apartmani se nalaze u Marušićima i najljepšim plažama u okolici Omiša

Ovaj mali prirodni raj južne Dalmacije namjenjen je tihom odmoru koji će svakog svog posjetioca ugostiti sa ljubaznošću domaćina te ugodnim i kvalitetnim smještajem u apartmanima i sobama obiteljskih kuća. Za one željne aktivnijeg odmora bogatu ponudu mogu pronaći u obližnjim gradovima, Omišu i Makarskoj, gdje noćnog života u brojnim klubovima i barovima ne nedostaje.

Klima u Marušićima je izuzetno povoljna i pogodna za sunčanje i kupanje već od svibnja do listopada. Naročito je lijepo u predsezoni i posezoni, jer je izuzetno toplo i mirno, a i cijene su znatno niže. Plaže su šljunkovite, more je čisto i pogodno za kupanje. More je izuzetno čisto, jer nikada nije bilo nikakve industrije u blizini, a ima i dosta morskih struja koje ga redovito miješaju. U tom malom i tihom mjestu imate ducan,  sa svježim voćem i povrćem  te restoran u kojima možete jnaruciti domaće specijalitete. U Marušićima možete otići na kupanje na jednu od obližnjih manjih usamljenih plaža ili pak otići na cjelodnevni izlet brodom na otoke Brač, Hvar, Korculu..

http://apartmani-marusici.wix.com/villa-top

Dobro dosli!


Udaljenost do zračne luke
60 km
Udaljenost do ambulante
12 km
Udaljenost do sportskih terena
12 km
Udaljenost do plaže
200 m
Udaljenost do autobusne stanice
50 m
Udaljenost do centra
40 m
Udaljenost do diskoteke
12 km
Udaljenost do samoposluge
30 m
Udaljenost do pošte
2 km
Udaljenost do ljekarne
12 km
Udaljenost do restorana
35 m
Udaljenost do mora
200 m
Udaljenost do vodenih sportova
200 m


Položaj
1. kat
Pogled
na more
Površina
64 m2
Oprema
Balkon
Hladnjak
Mikrovalna
Klimatizacija
TV
Zasebni ulaz
Dječji krevet
Kuhinja

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

magistrala 42, Marusici
+38521867390
apartmantop@gmail.com
apartmani-marusici.wixsite.com/villa-top