Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

ANA MARKIĆ


Opis objekta

Ako zelite nezaboravan odmor u tisini prirode; zelenilu maslinika, vinograda, borovih suma, pogledom na more, dodjite u "Apartmani Zarko" u mjesto Stanici, 5 km od grada Omisa u smijeru Makarske. Morski zrak, ljepota ciste plaze, plavetnilo bistroga mora, veliki izbor ljetnih aktivnosti, izleti na otoke Brac i Hvar, planinarenje, a posebno gostoprimstvo domacina, odmorit ce vas od agresivnog ritma modernog zivota. Marketi su dobro opskrbljeni, a restorani nadaleko poznati po ribljim i mesnim specijalitetima.

Apartman A1 (3)                                                                                                                                                                                                                              Opis: tri lezaja, 35 m2, prvi kat, velika spavaca soba (bracni krevet i jedan pomocni lezaj u istoj sobi, TV-SAT, klima uredjaj, internet Wi-Fi), kuhinja s blagovaonicom, kupaonica s toaletom, natkriveni balkon, sjedeca garnitura, zastita od sunca (tenda), pogled na more i otok Brac.  Neobavezna nadoplata: Upotreba klime uredjaja 5 € /dan. Placa se po dolasku.

Apartman A2 (3)                                                                                                                                                                                                                              Opis: tri lezaja, 35 m2, prvi kat, velika spavaca soba (bracni krevet i jedan pomocni lezaj u istoj sobi, TV-SAT, klima uredjaj, internet Wi-Fi), zasebna kuhinja, kupaonica s toaletom, natkriveni balkon, sjedeca garnitura, zastita od sunca (tenda), pogled na more i otok Brac.      Nobavezna nadoplata: Upotreba klime uredjaja 5 € /dan. Placa se po dolasku.


Udaljenost do zračne luke
50 km
Udaljenost do ambulante
4,5 km
Udaljenost do sportskih terena
4,5 km
Udaljenost do plaže
300 m
Udaljenost do autobusne stanice
150 m
Udaljenost do centra
150 m
Udaljenost do diskoteke
30 km
Udaljenost do samoposluge
150 m
Udaljenost do pošte
4,5 km
Udaljenost do ljekarne
4,5 km
Udaljenost do restorana
150 m
Udaljenost do mora
300 m
Udaljenost do vodenih sportova
300 m

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

Put starog sela 39, Stanići (Omiš)
+385 21 467 343
markiczarko@gmail.com
www.facebook.com/apartmentzarko

safe stay in croatia