Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

RADMANOVE MLINICE


Opis objekta

Udaljeni svega šest kilometara od mora i ljetne vreve u Radmanovim mlinicama ćete naći oazu mira, ispunjenu svježinom rijeke i ugodnom hladovinom stoljetnih stabala. Buđenje uz cvrkut ptica i šum rijeke, doručak uz miris domaćeg kruha koji dopire iz kuhinje je tek dio odmora koji će Vam dugo ostati u sjećanju. Obitelj Radman već je u 19. stoljeću prepoznala mjesto na kojem se nalaze današnje Radmanove mlinice kao idealno mjesto za odmor te je preuredila stare mlinice u ladanjski posjed obitelji Radman.
 
Nudimo smještaj na bazi noćenja s doručkom, polupansiona ili punog pansiona u klimatiziranim, dvokrevetnim sobama s kupaonicom opremljenom tuš kabinom i fenom.
 
Za ljubitelje rekreacije, sporta i aktivnog odmora isplanirat ćemo višednevni boravak ispunjen aktivnostima u netaknutoj prirodi kanjona rijeke Cetine..

Udaljenost do ambulante
6 km
Udaljenost do sportskih terena
50 m
Udaljenost do plaže
1 km
Udaljenost do centra
6 km
Udaljenost do pošte
6 km
Udaljenost do ljekarne
6 km
Udaljenost do restorana
5 m
Udaljenost do mora
6 km


Položaj
1. kat
Pogled
na park
Oprema
Klimatizacija

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

Franje Josipa 2, Podašpilje
+38521/ 862-238
info@radmanove-mlinice.hr
www.radmanove-mlinice.hr

safe stay in croatia