Accessibility
Dobro došli na Visit Omiš

Stanici Apartments


Opis objekta

Naša dva apartmana se nalaze na samoj plaži u Stanićima (4,5 km od Omiša), u prvom redu do mora od kojega su udaljeni samo desetak metara i oba imaju pogled na more. Svaki apartman se sastoji od dvije prostrane sobe, nove kuhinje (u apartmanu II je kuhinja u sobi, a u apartmanu I je u zasebnoj prostoriji) te kupaonice s WC-om.

 

Svaki apartman ima na raspolaganju dio terase ispred apartmana ukupne površine 50 m2 (terasa je podijeljena cvijećem i mediteranskim raslinjem) s prekrasnim pogledom na more i otok Brač. Apartman I ima na svom dijelu terase i roštilj, a apartman II ima prijenosni roštilj.

 

Za svaki apartman je osigurano jedno mjesto za parkiranje automobila na privatnom parkingu. Parking je odmah ispod Jadranske magistrale - do apartmana, koji su uz samo more, vodi betonirani pješački put duljine 100 m s kojega se pruža prekrasan pogled na Staniće, brački kanal i otok Brač.

 

Apartman I

Dvosobni apartman za smještaj 4-5 osoba ukupne površine 45 m2 + terasa i balkon od 30 m2

Apartman ima dvije sobe od 11 i 14 m2, kuhinju s blagovaonicom i  novu kupaonicu. Obje su sobe s pogledom na more, a manja ima i lođu s koje se pristupa terasi apartmana (cca 30 m2). Apartman je potpuno opremljen, a moguće je korištenje grilla koji se nalazi na terasi apartmana.

Apartman ima osigurano jedno besplatno mjesto za parkiranje automobila.

U apartmanu imamo satelitski LCD TV (promjera 82 cm), Wi-Fi i stroj za pranje rublja, a na raspolaganju su Vam i tri ležaljke za plažu.

 

Apartman II

Dvosobni apartman za smještaj 4 osobe, površine 40 m2 + balkon i terasa od 20 m2.

Apartman ima dvije sobe od 14 i 16 m2, kupaonicu, a u jednoj od soba je mala kuhinja. Manja je soba okrenuta prema sjeveru dok je veća s pogledom na more, a ima i lođu s pristupom na dio terase koji pripada ovom apartmanu (cca 20 m2). Apartman je potpuno opremljen, a na terasi ima i prenosni roštilj.

Apartman ima osigurano jedno besplatno mjesto za parkiranje automobila.

U apartmanu imamo satelitski LCD TV (dijagonale 82 cm), Wi-Fi i stroj za pranje rublja, a na raspolaganju su Vam i tri ležaljke za plažu.


Udaljenost do zračne luke
50 km
Udaljenost do ambulante
4,5 km
Udaljenost do sportskih terena
4,5 km
Udaljenost do autobusne stanice
150 m
Udaljenost do centra
4,5 km
Udaljenost do diskoteke
4,5 km
Udaljenost do samoposluge
200 m
Udaljenost do pošte
4,5 km
Udaljenost do ljekarne
4,5 km
Udaljenost do restorana
100 m
Udaljenost do mora
10 m
Udaljenost do vodenih sportova
70 m


Položaj
Visoko prizemlje
Pogled
na more
Površina
45 m2
Oprema
Terasa
Balkon
Hladnjak
Klimatizacija
TV
SAT TV
Zasebni ulaz
Zasebni WC
Dječji krevet
Perilica rublja
Kuhinja

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

Omiš, Stanići, Velika luka 78, Stanići (Omiš)
+385 21 507 408
+385 21 861 832
info@stanici.net
www.stanici.net

safe stay in croatia