Dobro došli na Visit Omiš

Apartment Luna***


Opis objekta

Apartman Luna nalazi se u novom dijelu grada Omiša, udaljen samo 7 minuta ugodne šetnje od centra starog dijela grada kao i pješčane plaže. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se različiti restorani, trgovine i kafići, baš kao i u starom dijelu grada.

Apartman se prostire na 60m², nedavno je obnovljen te sadrži 2 sobe za spavanje, dnevnu sobu, kuhinju, jednu kupaonicu i balkon sa pogledom na rijeku i more.

Zbog svoje unutrašnje organizacije prostora i soba, idealan je za obitelji sa djecom, parove i skupinu prijatelja. Apartman je pogodan za smještaj sveukupno 6 osoba: sadrži dva dupla kreveta (180x200 cm  i 140x200 cm) te jedan kauč na razvlačenje (160x200 cm).

U apartmanu ćete pronaći sve što vam je potrebno za ugodan boravak: klima uređaj, besplatan Internet, satelitsku televiziju, perilicu za rublje, opremljenu kuhinju kao i besplatni parking.

Cijena uključuje sve takse, završno čišćenje, promjenu ručnika i posteljine.


Udaljenost do zračne luke
42 km
Udaljenost do ambulante
2 km
Udaljenost do sportskih terena
1 km
Udaljenost do plaže
800 m
Udaljenost do autobusne stanice
500 m
Udaljenost do centra
1,5 km
Udaljenost do samoposluge
100 m
Udaljenost do pošte
500 m
Udaljenost do ljekarne
500 m
Udaljenost do restorana
100 m
Udaljenost do mora
800 m
Udaljenost do vodenih sportova
800 m


Položaj
position_
Pogled
view_

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

ČETVRT RIBNJAK 3, OMIŠ
luna.apartment.omis@gmail.com