Dobro došli na Visit Omiš

Apartman Mimica (4+2) u centru Omiša


Opis objekta

Apartman (4 + 2) veličine  77 m² se nalazi u samom centru Omiša. Zauzima cijeli 3. kat kuće (najgornji) i ima zaseban ulaz tako da za vrijeme cijelog boravka možete uživati u privatnosti. Tu su: 1 soba s bračnim krevetom, 1 soba sa 2 odvojena kreveta (koja je moguće spojiti), komforan dnevni boravak (s ležajem na izvlačenje - za 2 dodatne osobe), potpuno opremljena kuhinja, sanitarni čvor (s kadom), sunčana terasa (25 m²) s pogledom na more, krovove i planinu, klima uređaj, SatTV, radio, bežični Internet (Wi-Fi), perilica rublja, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, čajnik, hladnjak s dijelom za dubinsko zamrzavanje namirnica, glačalo, fen za sušenje kose (sve uključeno u cijenu).

***Objekt je lociran u staroj gradskoj jezgri zbog čega nema vlastiti parking, pa se automobil mora parkirati na jednom od javnih parkirališta (u krugu od cca 400 m udaljeno od apartmana). Na najvećem javnom parkingu snosimo trošak parkiranja vašeg automobila). Radi iskrcaja prtljage autom je moguće priči apartmanu na cca 50 m.***

Sve manifestacije i događanja (kulturna, zabavna, sportska, rekreacijska i sl.) odvijaju se u neposrednoj blizini apartmana. Na samo 4-5 minuta hoda nači ćete: veliku gradsku pješčanu plažu naročito pogodnu za djecu i neplivače (i još nekoliko drugih, nešto udaljenijih plaža), odlične restotane, taverne i kafiće, trgovine, ljekarne, dom zdravlja (prva pomoć), banku, poštu, mjenjačnicu, bankomate, lokalnu autobusnu stanicu, luku za izletničke brodove……Lokacija je vrlo pogodna za goste koji putuju zrakoplovom, vlakom ili autobusom, jer im za vrijeme boravka kod nas vlastiti automobil uopće neće nedostajati (za obilaske ili izlete moguće je relativno jeftino unajmiti rent a car).

Sportske aktivnosti: Rafting u kanjonu rijeke Cetine, slobodno penjanje, ronjenje s bocama, pješačenje obilježenim stazama, jedrenje na dasci, biciklizam, tenis, joging, zip line samo su neke od aktivnosti koje nudi Omiška rivijera. Omiško kulturno ljeto, Festival dalmatinskih klapa, Gusarske večeri, Ribarska noć i mnoga druga muzička, kazališna i gastronomska događanja Omiš čine odličnim mjestom ne samo za zabavu i doživljaj ljepota Dalmacije već i ljepota dalmatinske duše.

Izleti: Autobusna stanica je vrlo blizu apartmana: za Split (Dioklecijanova palača – 26 km), Makarska (36 km), UNESCO-v grad Trogir (41 km), Krešimirov grad Šibenik (Slapovi Krke – 90 km). Svakodnevno se nudi izbor različitih jednodnevnih izleta brodom (na pr. otok Brač, izletište u kanjonu Cetine Radmanove Mlinice i sl.). Luka za izletničke brodove udaljena je svega 70 m od apartmana.

**Dolazak u apartman**:  poslije 14,00h ........**Odlazak iz apartmana**: do 10,00h


Udaljenost do zračne luke
41 km
Udaljenost do ambulante
400 m
Udaljenost do sportskih terena
300 m
Udaljenost do plaže
200 m
Udaljenost do autobusne stanice
70 m
Udaljenost do centra
30 m
Udaljenost do diskoteke
2,5 km
Udaljenost do samoposluge
50 m
Udaljenost do pošte
150 m
Udaljenost do ljekarne
50 m
Udaljenost do restorana
50 m
Udaljenost do mora
100 m
Udaljenost do vodenih sportova
300 m


Položaj
3. kat
Pogled
uz more
Sobe
1
Broj osoba
4
Oprema
Terasa
Perilica posuđa
Hladnjak
Mikrovalna
Klimatizacija
TV
SAT TV
Zasebni ulaz
Dječji krevet
Ventilator
Perilica rublja
Kuhinja
Radio

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

Vangrad 2A, Omiš
+385(0)21861205
mario.mimica@st.t-com.hr