Dobro došli na Visit Omiš

Villa MiraMar


Opis objekta

Villa MiraMar je obiteljski objekt udaljen svega 30 metara od plaže, daleko od gradske gužve i gustog prometa odmor ćete provoditi u miru i tišini uživajući u čistom moru i hladu borovih stabala... Ako nakratko želite napustiti svoju intimu i mir te se proveseliti u društvu, svratite do Omiša koji je tek nekoliko kilometara udaljen od hotela. A oni koji žele aktivan odmor na pravom su mjestu (rafting na rijeci Cetini, slobodno penjanje, paragliding, ronjenje, jedrenje, odbojka na pijesku, tenis i dr.). Ukratko, možete uživati u svim sportovima na zemlji, na vodi i u zraku.

Villa MiraMar je novoizgrađen objekt, opremljen vrhunskim stilskim namještajem suvremenog dizajna, sa sigurnom zatvorenom garažom za vozila gostiju. Smještajne jedinice imaju klima uređaj, sat TV, mini bar i internet priključak, te balkon i gledaju direktno na more!

Stvorite uspomene koje će trajati cijeli život. Dođi, zastani i uživaj... u malim stvarima, osmjehu, ljepoti dana, svježini vode i hladovini borove šume!


Udaljenost do zračne luke
42 km
Udaljenost do ambulante
3 km
Udaljenost do plaže
50 m
Udaljenost do autobusne stanice
500 m
Udaljenost do centra
3 km
Udaljenost do diskoteke
3 km
Udaljenost do samoposluge
50 m
Udaljenost do pošte
3 km
Udaljenost do ljekarne
3 km
Udaljenost do mora
50 m


Položaj
1. kat
Pogled
na more
Površina
25 m2
Oprema
Balkon
Klimatizacija
TV
Zasebni WC

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

PUT NEMIRE 63, OMIŠ
+385 21 879149
+385 21 879520
info@miramar-villa.com
www.miramar-villa.com