Dobro došli na Visit Omiš

APARTMANI VILLA MARIJA OMIŠ


Opis objekta

VILLA MARIJA je smještena u mjestu Nemira koje je sastavni dio grada Omiša. U vili se nalazi pet apartmana na tri etaže. U prizemlju se nalazi apartman 4+1, na I.katu se nalaze dva apartmana – 4+1 i 2+1, te u potkrovlju dva apartmana 4+1. Svaki apartman ima poseban ulaz, zasebne spavaće sobe (bračni krevet), kuhinju, kupaonicu i terasu ili balkon sa pogledom na more i otok Brač. Pomoćni ležaji su predviđeni za djecu. Apartmani su u cijelosti opremljeni u smislu posteljine, opremljene kuhinje-hladnjak, kuhalo-plin i struja, pećnica,kafe aparat, posuđe; na terasi je sjedeća garnitura-stol i stolice.
Kuća je u lijepom okruženju velikog vrta u kojem možete boraviti, posjedujemo i vrtni roštilj kojim se možete prema vašim željama koristiti kao i vanjski tuš koji naročito veseli djecu. Kuća je u ograđenom prostoru, imamo svoje parkiralište za cca 6 automobila.
Plaža je udaljena cca 80 metara, do nje se dolazi malom ulicom -cestom, te stepenicama. Plaža je šljunčana, nalazi se u uvali koja je ograđena sigurnosnim konopom, te postepeno nadolazi dublje more.
U neposrednoj blizini kuće (50 m) imamo dvije prodavaonice u kojima se možete snabdijeti sa svim potrebnim prehrambenim artiklima.
Samo mjesto Nemira je udaljeno cca 4 km od središta grada do kojega se može sporednom cestom doći i pješice (inače se automobilom vozi 5 minuta magistralom). Omiš je prekrasan gradić na ušću rijeke Cetine, poznat po kanjonu kojom ova prolazi te spoju s morem. U gradu je osim odmora, organiziran i aktivni odmor (vožnja biciklima, paraglajding, planinarenje, spuštanje niz rijeku Cetinu, izleti s brodom na otok Brač, i dr) Prema željama gosti mogu posjetiti Split (25 km), Makarsku (30 km). Što se tiče trgovina, ima ih na desetine uključivo s velikim prodajnim centrom (prehrana, banke, pošta, odjeća i dr.), u centru Omiša je tržnica i ribarnica na kojoj se svakodnevno može nabaviti svježa riba. Od Nemire ambulanta i prva pomoć su udaljeni cca 3 km i jako su dobro opremljeni s 24 satnim dežurstvima.
Villa Marija će Vas očarati svojim apartmanima,ljubaznim domaćinima,ali i njihovim dodatnim sadržajima zbog kojih ćete se uvijek zasigurno vratiti;
Ugodan i opuštajući odmor u Omišu upotpunit ćete uz vožnju čamcem,biciklom,pokojim izletom,ronjenjem ili pak ribarenjem,a na kraju se opustiti u okviru toplog doma ovih ljudi i kušati delicije iz njihovog vrta i nazdraviti čašicom njihovih likera.

Dobro došli u Omiš-Villa Marija!!!


Udaljenost do zračne luke
45 km
Udaljenost do ambulante
3 km
Udaljenost do plaže
80 m
Udaljenost do autobusne stanice
250 m
Udaljenost do centra
3 km
Udaljenost do diskoteke
25 km
Udaljenost do samoposluge
50 m
Udaljenost do pošte
3 km
Udaljenost do ljekarne
3 km
Udaljenost do restorana
50 m
Udaljenost do mora
80 m


Položaj
Prizemlje
Pogled
na more
Površina
60 m2
Oprema
Terasa
Hladnjak
Klimatizacija
TV
SAT TV
Zasebni ulaz
Dječji krevet
Kuhinja
Upotreba kuhinje
Radio

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

NEMIRA IV/5, OMIŠ
0038598433774
tanja.urlicic@st.t-com.hr
www.dalmacija.net/omis/villa-marija