Welcome to Visit Omiš

Radionica "Razvoj, marketing i provedba destinacijskih proizvoda posebnih oblika turizma"

Poštovani,

 

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, sukladno programu edukacija kroz 2019., organizira radionicu na temu "Razvoj, marketing i provedba destinacijskih proizvoda posebnih oblika turizma" koja će biti organizirana u dvije tematske cjeline: "Promocija i prodaja destinacije" i "Site inspections, FAM Trips i nastupi na sajmovima".

 

Ovim putem vas pozivamo na navedene radionice koje će se održati prema sljedećem rasporedu:

 

1. radionica "Promocija i prodaja destinacije" održat će se u srijedu 27. 11. 2019. u Splitu (link za prijavu: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMDoVlg2Z505Rz8HiaAFpy9X8jOLESp0TdsePDWahtw6Fe1g/viewform)

 

2. radionica "Site inspections, FAM Trips i nastupi na sajmovima" održat će se u četvrtak 28. 11. 2019. u Splitu (link za prijavu: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffpSxPv2O2rxO4jpvtgZHdmMues-bD9jmI-yvK7pdfGXuv3A/viewform)

 

Napomena: Službeni jezik radionice je engleski bez simultanog/konzekutivnog prevođenja. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca.

 

Predavač je Patrick Delaney, stručnjak s više od trideset godina iskustva u turističkoj industriji, marketingu, prodaji i konzaltingu te osmišljavanju i realizaciji edukacijskih programa za potrebe turističkog sektora brojnih zemalja (npr. Republika Irska, Njemačka, Poljska, Kina, Tajland, Jordan i dr.). Delaney je dobitnik brojnih priznanja i nagrada vodećih sajmova kongresne industrije te jedini Irac koji je uvršten na listu Power 50 koju izdaje Conference & Incentive Travel (UK) - popis najinspirativnijih osoba u Velikoj Britaniji i Irskoj.)

 

Obavijest o održavanju edukativnih radionica objavljena je i na internetskih stranicama Hrvatske turističke zajednice: www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2019/razvoj-marketing-i-provedba-destinacijskih-proizvoda-posebnih-oblika-turizma