Welcome to Visit Omiš

Konferencija: Putničke agencije partneri

Poštovani,

 

ovim putem vas pozivamo na Konferenciju Putničke agencije partneri koja će se održati 27. studenog 2018. u 16 sati u konferencijskoj dvorani hotela Plaža u Omišu.

Na konferenciju, koja se organizira u suradnji HGK Županijske komore Split i Turističke zajednice Grada Omiša, pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta s područja Grada Omiša.

 

Konferencija će u svom prvom dijelu imati dvije teme:

- Agencije pustolovnih oblika turizma - izletnički programi

- Putničke agencijepartneri domaćina

 

Prvom temom se želi sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

Drugom temom konferencije želi se pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s prednostima rada s putničkim agencijama.

 

U drugom dijelu agencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama - posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

 

Program se nalazi u privitku.

 

Prijaviti se možete na: www.hgk.hr/zupanijska-komora-split/poziv-na-konferenciju-putnicke-agencije-partneri-u-omisu-najava najkasnije do 26. studenog do 10h.

 

Za sve informacije kontakt osoba u ŽK Split je Nataša Bušić, Odsjek za turizam, nbusic@hgk.hr, tel. 021/321-118.