Accessibility
Welcome to Visit Omiš

GOSTOVANJE PREDSTAVE OTOK U OMIŠ

GOSTOVANJE PREDSTAVE OTOK U OMIŠ

 

Dramska predstava ''Otok'' u režiji Helene Petković gostuje u utorak 25.siječnja u 19h u Gradskom kazalištu mladih Mali princ u Omišu. U izvedbi glumaca Karle Brbić i Silvia Mumelaša, ''Otok'' ponovno igra na dalmatinskim scenama.

Tekst Ivane Vuković „Otok” je komorni dramski tekst s dva lika čiji se izmaštani mediteranski prostor, u maniri magičnog realizma, polagano raspada. Ljubavni odnos u Otoku propituje trenutak kad ljubav prestaje biti dovoljna za preživljavanje odnosa, kad postane nužno da jedan od partnera žrtvuje svoje želje, da se usudi probiti granice svog svijeta kako bi pratio partnera kojem promjena i odlazak postaju nužni. Pokušava naći odgovor kako je moguće da odnos koji se doima savršenim, mogućim jedino u mašti, prestane biti dovoljan.

Predstava Otok, nastala je u produkciji umjetničke organizacije Thearte. Dramaturgiju potpisuje Nina Gojić, a vizualni identitet Marko Dajak. Premijera je održana početkom ljeta 2019. godine u zagrebačkom gradskom kazalištu Trešnja i od tad je gostovala na dvije lokacije u Splitu, na otoku Zlarinu i u gradu Hvaru, a sada dolazi i u Omiš.

Više informacija o ulaznicama pronađite na web stranicama Gradskog kazališta Mali princ.
safe stay in croatia