Welcome to Visit Omiš

4. regionalni Forum obiteljskog smještaja u Splitu

Vrijeme održavanja: 09. veljače 2018.

4. regionalni Forum obiteljskog smještaja održat će se u petak 9. veljače 2018. u Splitu, Spaladium Areni u sklopu sajma Adriatic Gastro Show.

 

Jedno od najvećih godišnjih okupljanja mikropoduzetnika u obiteljskom smještaju Splitsko-dalmatinske županije organiziraju HGK-Županijska komora Split i Sekcija Zajednice obiteljskog turizma.

 

Forum je edukativan i namijenjen je dionicama u obiteljskom smještaju i turizmu, a sudionici će biti upoznati s aktualnim trendovima, novostima u poslovanju, upravljanju troškovima te brendiranju. Stručnjaci iz institucija i gospodarstva upoznat će sudionike Foruma s mogućnostima i programima financiranja radi podizanja kvalitete obiteljskog turizma, a održat će se i paneli Obiteljski smještaj: jučer, danas, sutra te Održivi turizam u obiteljskom smještaju.

 

Podršku 4. RFOS-u pružaju suorganizatori Turističke zajednice Splitsko-dalamtinske županije i Turistčka zajednica grada Splita te partneri obiteljskog turizma.

 

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave www.hgk.hr/zupanijska-komora-split/pozivamo-vas-na-4-regionalni-forum-obiteljskog-smjestaja-split-922018-najava