Accessibility
Vítejte v na Visit Omiš

Omiški polumaraton - OTKAZANO!

 

Dragi trkači, sportaši i ljubitelji prirode,

 

s obzirom na okolnosti u kojima se svi nalazimo vezano za situaciju uzrokovanu pandemijom bolesti COVID-19 i epidemiološkom slikom u Splitsko-dalmatinskoj županiji, ali i mjerama koje su trenutno na snazi, nažalost moramo otkazati ovogodišnju manifestaciju Omiški polumaraton.

 

Primarni cilj ove manifestacije je promocija kanjona Cetine i Omiša kao jedinstvenog prirodnog lokaliteta, idelnog za rekreaciju, sport i uživanje, kao i promocija važnosti bavljenja sportom kod djece. S obzirom da nam je gotovo nemoguće provesti aktivnosti vezano za dječji atletski poligon, dječju utrku za osnovnoškolce i rekreativnu utrku na 6km poštujući epidemiološke mjere, odlučili smo se manifestaciju otkazati.

 

Zahvaljujemo svim trkačima koji su se prijavili i koji su do sada sudjelovali na ovoj manifestaciji i nadamo se da ćemo u 2021. moći trčati po „starom“ normalnom.

 

Sve trkače koji su uplatili startnine ćemo kontaktirati, a u slučaju dodatnih informacija možete nas dobiti na 021 861 350 ili na info@visitomis.hr.

 

U ime Organizacijskog odbora

Turistička zajednica Grada Omiša