Dobro došli na Visit Omiš

Poziv na radionicu "Kreiranje doživljaja i PCE i Premium ponude"

Poziv na radionicu "Kreiranje doživljaja i PCE i Premium ponude"

Riječ je o drugom ciklusu edukativnih radionica u organizaciji Hrvatske turističke zajednice koje su namijenjene djelatnicima svih razina sustava turističkih zajednica te svih razina javnog i privatnog turističkog sektora.

 

Cilj ove faze edukacije jest dati osvrt na ključne tematske dijelove priručnika prestavljene u prvoj fazi, prezentirati najrecentniji pregled i procjenu svjetskih socioloških i kulturoloških turističkih trendova u 2017. godini te izraditi projektne pokazne okvire temeljem priloženih alata za konkretne doživljaje koji će biti osmišljeni i razvijani na području pojedinog klastera.

 

Predavač će biti g. Edvin Jurin koji je surađivao na izradi Priručnika o doživljajima te Priručnika PCE i Premium ponude.

Molimo sve koji žele na radionici obraditi konkretan doživljaj da se jave g. Jurinu, s kratkom najavom projekta radi što kvalitetnije izvedbe same radionice, na mail adresu: edvin.jurin@gmail.com ili broj mobitela 091 455 55 70.

 

Materijali potrebni za radionicu, koji će za sve sudionike biti pripremljeni u dvorani, nalaze se u privitku, a Priručnik o doživljajima i Priručnik PCE i Premium ponude je moguće preuzeti na sljedećem linku: business.croatia.hr/hr-HR/HTZ-Edukacija-2016/Kreiranje-dozivljaja-i-PCE-i-Premium-ponude

 

Radionica za klaster Dalmacija - Split će se održati u srijedu 08. veljače 2017. godine s početkom u 10:00 sati u hotelu Atrium, na adresi Ul. Domovinskog rata 49, 21000 Split.

 

Za potvrdu sudjelovanja potrebno je ispuniti prijavnicu putem on-line sustava: business.croatia.hr/hr-HR/HTZ-Edukacija-2017/Prijavnica/Kreiranje-dozivljaja-i-PCE-i-Premium-ponude-Radionica-za-klaster-Dalmacija-Split-2-radionica

 

Rok za prijavu je utorak, 07.veljače u 10:00 sati. S obzirom da je edukacija besplatna, broj mjesta je ograničen pa Vas molimo da prijavu izvršite na vrijeme.