Dobro došli na Visit Omiš

Stanici Apartments


Opis objekta

Naša dva apartmana se nalaze na samoj plaži u Stanićima (4,5 km od Omiša), u prvom redu do mora od kojega su udaljeni samo desetak metara i oba imaju pogled na more. Svaki apartman se sastoji od dvije prostrane sobe, nove kuhinje (u apartmanu II je kuhinja u sobi, a u apartmanu I je u zasebnoj prostoriji) te kupaonice s WC-om.

 

Svaki apartman ima na raspolaganju dio terase ispred apartmana ukupne površine 50 m2 (terasa je podijeljena cvijećem i mediteranskim raslinjem) s prekrasnim pogledom na more i otok Brač. Apartman I ima na svom dijelu terase i roštilj, a apartman II ima prijenosni roštilj.

 

Za svaki apartman je osigurano jedno mjesto za parkiranje automobila na privatnom parkingu. Parking je odmah ispod Jadranske magistrale - do apartmana, koji su uz samo more, vodi betonirani pješački put duljine 100 m s kojega se pruža prekrasan pogled na Staniće, brački kanal i otok Brač.

 

Apartman I

Dvosobni apartman za smještaj 4-5 osoba ukupne površine 45 m2 + terasa i balkon od 30 m2

Apartman ima dvije sobe od 11 i 14 m2, kuhinju s blagovaonicom i  novu kupaonicu. Obje su sobe s pogledom na more, a manja ima i lođu s koje se pristupa terasi apartmana (cca 30 m2). Apartman je potpuno opremljen, a moguće je korištenje grilla koji se nalazi na terasi apartmana.

Apartman ima osigurano jedno besplatno mjesto za parkiranje automobila.

U apartmanu imamo satelitski LCD TV (promjera 82 cm), Wi-Fi i stroj za pranje rublja, a na raspolaganju su Vam i tri ležaljke za plažu.

 

Apartman II

Dvosobni apartman za smještaj 4 osobe, površine 40 m2 + balkon i terasa od 20 m2.

Apartman ima dvije sobe od 14 i 16 m2, kupaonicu, a u jednoj od soba je mala kuhinja. Manja je soba okrenuta prema sjeveru dok je veća s pogledom na more, a ima i lođu s pristupom na dio terase koji pripada ovom apartmanu (cca 20 m2). Apartman je potpuno opremljen, a na terasi ima i prenosni roštilj.

Apartman ima osigurano jedno besplatno mjesto za parkiranje automobila.

U apartmanu imamo satelitski LCD TV (dijagonale 82 cm), Wi-Fi i stroj za pranje rublja, a na raspolaganju su Vam i tri ležaljke za plažu.


Udaljenost do zračne luke
50 km
Udaljenost do ambulante
4,5 km
Udaljenost do sportskih terena
4,5 km
Udaljenost do autobusne stanice
150 m
Udaljenost do centra
4,5 km
Udaljenost do diskoteke
4,5 km
Udaljenost do samoposluge
200 m
Udaljenost do pošte
4,5 km
Udaljenost do ljekarne
4,5 km
Udaljenost do restorana
100 m
Udaljenost do mora
10 m
Udaljenost do vodenih sportova
70 m

Kontaktirajte nasOmiš, Stanići, Velika luka 78, Stanići (Omiš)
+385 21 507 408
+385 21 861 832
info@stanici.net
www.stanici.net