Dobro došli na Visit Omiš

APARTMANI VILLA MARIJA OMIŠ


Opis objekta

VILLA MARIJA je smještena u mjestu Nemira koje je sastavni dio grada Omiša. U vili se nalazi pet apartmana na tri etaže. U prizemlju se nalazi apartman 4+1, na I.katu se nalaze dva apartmana – 4+1 i 2+1, te u potkrovlju dva apartmana 4+1. Svaki apartman ima poseban ulaz, zasebne spavaće sobe (bračni krevet), kuhinju, kupaonicu i terasu ili balkon sa pogledom na more i otok Brač. Pomoćni ležaji su predviđeni za djecu. Apartmani su u cijelosti opremljeni u smislu posteljine, opremljene kuhinje-hladnjak, kuhalo-plin i struja, pećnica,kafe aparat, posuđe; na terasi je sjedeća garnitura-stol i stolice.
Kuća je u lijepom okruženju velikog vrta u kojem možete boraviti, posjedujemo i vrtni roštilj kojim se možete prema vašim željama koristiti kao i vanjski tuš koji naročito veseli djecu. Kuća je u ograđenom prostoru, imamo svoje parkiralište za cca 6 automobila.
Plaža je udaljena cca 80 metara, do nje se dolazi malom ulicom -cestom, te stepenicama. Plaža je šljunčana, nalazi se u uvali koja je ograđena sigurnosnim konopom, te postepeno nadolazi dublje more.
U neposrednoj blizini kuće (50 m) imamo dvije prodavaonice u kojima se možete snabdijeti sa svim potrebnim prehrambenim artiklima.
Samo mjesto Nemira je udaljeno cca 4 km od središta grada do kojega se može sporednom cestom doći i pješice (inače se automobilom vozi 5 minuta magistralom). Omiš je prekrasan gradić na ušću rijeke Cetine, poznat po kanjonu kojom ova prolazi te spoju s morem. U gradu je osim odmora, organiziran i aktivni odmor (vožnja biciklima, paraglajding, planinarenje, spuštanje niz rijeku Cetinu, izleti s brodom na otok Brač, i dr) Prema željama gosti mogu posjetiti Split (25 km), Makarsku (30 km). Što se tiče trgovina, ima ih na desetine uključivo s velikim prodajnim centrom (prehrana, banke, pošta, odjeća i dr.), u centru Omiša je tržnica i ribarnica na kojoj se svakodnevno može nabaviti svježa riba. Od Nemire ambulanta i prva pomoć su udaljeni cca 3 km i jako su dobro opremljeni s 24 satnim dežurstvima.
Villa Marija će Vas očarati svojim apartmanima,ljubaznim domaćinima,ali i njihovim dodatnim sadržajima zbog kojih ćete se uvijek zasigurno vratiti;
Ugodan i opuštajući odmor u Omišu upotpunit ćete uz vožnju čamcem,biciklom,pokojim izletom,ronjenjem ili pak ribarenjem,a na kraju se opustiti u okviru toplog doma ovih ljudi i kušati delicije iz njihovog vrta i nazdraviti čašicom njihovih likera.

Dobro došli u Omiš-Villa Marija!!!


Udaljenost do zračne luke
45 km
Udaljenost do ambulante
3 km
Udaljenost do plaže
80 m
Udaljenost do autobusne stanice
250 m
Udaljenost do centra
3 km
Udaljenost do diskoteke
25 km
Udaljenost do samoposluge
50 m
Udaljenost do pošte
3 km
Udaljenost do ljekarne
3 km
Udaljenost do restorana
50 m
Udaljenost do mora
80 m


Položaj
Prizemlje
Pogled
na more
Površina
60 m2
Oprema
Terasa
Hladnjak
Klimatizacija
TV
SAT TV
Zasebni ulaz
Dječji krevet
Kuhinja
Upotreba kuhinje
Radio

Kalendar zauzeća

Kontaktirajte nasNEMIRA IV/5, OMIŠ
0038598433774
tanja.urlicic@st.t-com.hr
www.dalmacija.net/omis/villa-marija