Welcome to Visit Omiš

Povenjak 2016.

Povenjak 2016.

Udruga maslinara „Paićuša“, Pisak obavještava sve zainteresirane da će se X. MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA i XI. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN „POVENJAK 2016.“ održati u Omišu, Hotel Brzet, 13. veljače 2016. god.
 
Ocjenjivanje proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršiti će  Zavod za javno zdravstvo Split.  Za  analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja upakirati u dvije boce od 0,25l i uplatiti 200.00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebna je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara „Paićuša“, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389.  Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.
 
Uzorak se možete predati u prostorijama Turističke agencije Ružmarin  Put skalica br.5, 21310 Omiš od 8.00 do 15.00 sati, svaki dan do 15. siječnja 2016. godine osim subotom i nedjeljom.
 
Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:
  • Prvak ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • Prvak  konzerviranih maslina na domaći način,
  • Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
  • Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,
  • Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.

Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.