Willkommen zu Visit Omiš

Humanitarni koncert "Božić u klapskom ruhu"

Humanitarni koncert "Božić u klapskom ruhu"

FDK Omiš u suradnji s Gradom Omišem i udrugom "Prijatelj" iz Omiša 28. prosinca u novootvorenoj športskoj dvorani "Ribnjak" organizira humanitarni koncert "Božić u klapskom ruhu".

Pod vodstvom Edite Lučić Jelić i Nikole Urukala omiški klapski Božić oplemeniti će solisti Neno Beln, Marko Pecotić Peco, Marko Škugor, sopranistica Gabrijela Deglin i mezzosopranistica Stefany Findrik, nagrađivane diplomantice solo pjevanja u klasi prof. Terezije Kusanović doc.

Bez klapa se u Omišu, naravno, ne može te će na koncertu svi ljubitelji klapske pjesme moći uživati u izvedbama: klape Adriaticum iz Šibenika, dječje klape Bepo OŠ "Josip Pupačić" iz Omiša, klape Contra iz Splita, klape Filip Dević iz Splita, klape Iskon iz Splita, klape More iz Šibenika, klape Mriža iz Splita, ženske klape Nerenta iz Mostara, ženske klape Neverin iz Kaštel Lukšića, klape Pasika iz Kostanja, klape Rišpet iz Splita, klape Sinj i Gradske glazbe Omiš.

 

Sva prikupljena sredstva od ulaznica donirati će se Udruzi roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama "Prijatelj" iz Omiša za projekt "Glazbena radionica za djecu s posebnim potrebama.

 

Ulaznice po cijeni od 50 kuna (za djecu do 7 godina i osobe s invaliditetom ulaz je besplatan) možete kupiti od ponedjeljka 12. prosinca na www.eventim.hr i prodajnim mjestima u sustavu Eventima: Tisak, Exclusive change mjenjačnice, Petrol benzinske postaje, Aquarius, Croatia records, Atlas turističke poslovnice i ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima. Također, ulaznice je mofuće kupiti i u direkciji FDK Omiš (Ivana Katušića 5, tel.: 021/861-015), te na ulazu u dvoranu dva sata prije početka koncerta.